Actualitate

PSD e pentru DEZVOLTARE!

Preluând Palatul Victoria, PSD și-a făcut cunoscute și principalele direcții pe care va merge guvernarea. Astfel, economia și reformele vor constitui pilonii de bază ai noii guvernări PSD.
Principalele obiective, așa cum au fost ele transmise de către șeful pesediștilor gorjeni, deputatul Mihai Weber, se referă la:
↗️Creșterea salariului minim pe economie și reducerea graduală a impozitării muncii.
↗️Majorarea pensiilor românilor.
↗️Stoparea creșterii prețurilor la produse și servicii și refacerea puterii de cumpărare.
↗️Respectarea grilei de salarizare, în așa fel încât nivelul de trai al românilor să se ridice la media Uniunii Europene.
↗️Creșterea producției interne, prin programe de stimulare a producătorilor autohtoni.
↗️Dezvoltarea sistemelor publice din Sănătate și Educație, astfel încât să păstrăm forța de muncă tânără în țară, dar și să stimulăm tineri performanți din diverse domenii de activitate:
↗️Investiții în infrastructura de transport.
„În ceea ce privește sectorul energetic, prim-ministrul Marcel Ciolacu este consecvent: odată cu schimbarea ministrului Virgil Popescu, se modifică și abordarea în relația cu Comisia Europeană pe politica energetică a României. Așadar, rediscutarea termenelor asumate în Planul de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia și corelarea cu planul investițional reprezintă o preocupare a noului Guvern, în domeniul energetic, lucru pe care l-am susținut și care a fost inserat în actualul program de guvernare. În prezent nu există nicio solicitare la Comisia Europeană în vederea rediscutării termenelor de închidere a capacităților pe bază de cărbune.”, a postat deputatul Weber pe pagina sa de socializare.