Actualitate

Primarul Plopșorului, Petre Grigorie, omniprezent pe cele patru fronturi de lucru ale marilor investiții din comună!

Lucrările de mare amploare ce se desfășoară în comuna Plopșoru au o întârziere mare, datorită votului negativ, dat în formă continuată, de către opoziția din Consiliul Local.

Așadar, pentru a recupera întârzierea creată de opozanți, lucrările se desfășoară în patru puncte de lucru, în satele Cursaru, Văleni, Olari și Piscuri.

Lucrările se execută de către firme de specialitate, care au dovedit profesionalism, și la alte lucrări similare, din alte zone. În plus, primarul Petre Grigorie este mereu „pe fază”, făcând necontenit, circuit închis între cele patru puncte de lucru.

Cu toată dezinformarea și diversiunile lansate de grupurile opozante, în periplul electoral prin comună, plopșorenii au mare încredere în primarul Petre Grigorie, care a fost mereu un om de cuvânt, cinstit și care a dovedit promptitudine în rezolvarea problemelor cetățenilor.

Prezența primarului Petre Grigorie în mijlocul fronturilor de lucru, dialogul permanent cu muncitorii și cu cetățenii din zonă, le dă mare încredere plopșorenilor, că lucrările vor fi realizate conform planului și termenelor de execuție.

Astfel, plopșorenii vor fi în curând locuitorii unei comune de rang european, cu apă curentă, cu canalizare, rețea de gaze naturale și drumuri asfaltate integral!