Actualitate

Primărie din Gorj, trasformată în cantină

Primăria comunei Bumbeşti-Piţic, din judeţul Gorj, a fost transformată în cantină. Aici se găteşte, iar salariaţii mănâncă într-o încăpere în pauza de masă.
Un localnic din comuna Bumbeşti-Piţic a filmat cu telefonul mobil, zilele trecute, cum în curtea primăriei se pregătea o tocană la ceaun, iar într-o încăpere se aflau la masă şi se ospătau mai mulţi funcţionari împreună cu primarul localităţii.
„Se punea tocană în farfurii şi se aşeza pe o masă acolo unde erau domnul primar, femeia de serviciu şi nişte băieţi de la Agricultură. Aveau mămăligă şi brânză”, a explicat Claudiu Golu, localnicul care i-a filmat pe angajaţii primăriei.

Primar: „Un tocan nu se face în 10 minute”

Primarul comunei Bumbeşti Piţic, Michy Nioaţă, spune că tocana nu a fost pregătită în curtea primăriei, ci a fost adusă şi reîncălzită, iar salariaţii se aflau în pauza de masă.
„Cum să găteşti în pauza de masă? Nu e adevărat. A fost o preîncălizire, pentru că un tocan nu se face în 10 minute, ci în patru ore”, a spus edilul cu convingere.
Faptul că se găteşte în incinta primăriei este confirmat şi de către viceprimarul Irina Cojocaru: „Au făcut sarmale, au făcut piftii, au făcut salată de boeuf. Una înseamnă să mănânci la pauza de masă şi alta înseamnă să-ţi pregăteşti mâncarea în timpul programului”.
Şi localnicii confirmă că primăria localităţii Bumbeşti Piţic a fost transformată în cantină.

Sursa: http://ziare.eclub.ro