Actualitate

PRIETENII MINERILOR LE-AU TRANSMIS URĂRI DE SFÂNTA VARVARA

Sorin Boza – Președintele Directoratului CEO:

„04 Decembrie este o zi specială pentru noi cei din Complexul Energetic Oltenia cât și pentru toți minerii cu activitate in mineritul de subteran din aceasta țara. Este praznicul dedicat Sfintei Varvara, un prilej pentru a vă transmite tuturor celor care ați avut aceasta meserie și care încă sunteți activi in aceasta meserie și faceți cinste acestei frumoase și distinse ocupații, sănătate, putere de muncă, viață lungă Dvs. și familiilor Dvs. și noroc bun!
Vom fi prezenți astăzi începând cu orele 9:30 la mina Tehomir și apoi începând cu ora 11:30 la Motru unde împreună cu oficialitățile locale și județene dar și cu colegii noștri din EMC Motru vom comemora pe toți colegii noștri ce și-au găsit sfârșitul exercitându-și frumoasa meserie de MINER!

La mulți ani colegi ….. La mulți ani Dvs. și familiilor Dvs. Sf Varvara să vă ocrotească!”

 

Mihai Weber – Deputat

„Astăzi este sărbătoarea Sfintei Mari Mucenițe Varvara, ocrotitoarea minerilor, a celor care trudesc zilnic în adâncul pământului pentru a-i da țării noastre lumina de care are nevoie.
Cu această ocazie, mă înclin în fața efortului depus cu cinste, atât de minerii din Valea Jiului, cât și de minerii care își desfășoară activitatea în toate celelalte zone miniere și le doresc viață lungă, liniștită, multă sănătate și putere de muncă.
Noroc bun! Sfânta Varvara să vă ocrotească viața mereu!
Nu trebuie uitați nici cei care, din nefericire, au pierit în minele Văii Jiului și nu numai, motiv pentru care să ne îndreptăm rugăciunile spre amintirea acestora.”

 

Scarlat Iriza – Senator

„La mulți ani, tuturor minerilor, azi în zi specială pentru această categorie specială de muncitori! Vă doresc mult noroc și sănătate și vă asigur că vă voi fi mereu alături, așa cum am făcut prin inițierea celor două legi, în favoarea lucrătorilor din cadrul CEO. Toată stima și respectul pentru dumneavoastră!”