Actualitate

Polițiștii din Coteana, amenzi de mii de lei în doar trei ore de controale

În doar trei ore controale, polițiștii Secției de Poliție Rurală Coteana au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5000 de lei unor societăți comerciale care derulau activități ilicite în doeniul comerțului și unor șoferi care au încălcat regulile de circulație.
olițiștii au acționat, miercuri, pe raza comunelor arondate pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație, precum și pe linia respectării legislației în domeniul comercializării bunurilor alimentare.
Oamenii au controlat șase societăți comerciale, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990R, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, valoarea totală a amenzilor fiind de 1.500 de lei.
Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării țigarete, sticle de băuturi alcoolice și suma de 345 lei.
„Pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, polițiștii Secției de Poliție Coteana au aplicat în cele 3 ore in care au acționata 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.610 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au retras două certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe de înmatriculare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Sursa: http://ziare.eclub.ro