Actualitate

Poliţistă din Vâlcea prădată de bijuterii şi armamentul din dotare

O poliţistă dintr-o comună vâlceană a rămas fără armamentul din dotare. Necunoscuţi ar fi intrat în locuinţa acesteia, duminică după-amiaza, profitând de lipsa ei şi i-ar fi sustras pistolul din dotare şi mai multe bijuterii. La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea s-a demarat o anchetă internă cu privire la păstrarea armamentului de serviciu.
Povestea, destul de stranie, s-a petrecut duminică după-amiaza. Potrivit, declaraţiei angajatei de la Postul de Poliţie Pietrari – Vâlcea, duminică după-amiaza, când nu era acasă, persoane necunoscute i-ar fi pătruns în locuinţă şi i-au furat pistolul şi mai multe bijuterii. Când s-a întors acasă, a înţeles imediat situaţia şi şi-a anunţat colegii din cadrul Secţiei nr. 9 Pietrari.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, a declarat următoarele în legătură cu acest caz: „La data de 3 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 9 Pietrari au fost sesizaţi cu privire la faptul că în locuinţa unui poliţist din cadrul secţiei ar fi pătruns persoane necunoscute, de unde ar fi sustras bijuterii şi armamentul de serviciu din dotarea poliţistului. Imediat, au fost mobilizate toate efectivele în vederea efectuării de cercetări, în cauză existând un cerc de persoane bănuite. Cu privire la modul de păstrare a armamentului, în cadrul inspectoratului s-a demarat o anchetă internă”, a mai spus reprezentantul IPJ Vâlcea. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca pistolul să nu fi fost furat de unde a indicat colega lor, din locuinţa de serviciu, ci în alt mod.

Sursa: http://ziare.eclub.ro