Actualitate

Poliţist lovit cu parul!!!

Poliţiştii doljeni continuă cercetările în cazul de la Calafat, când două grupări s-au războit în mijlocul străzii, chiar şi în faţa echipajelor de Poliţie. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor şi de folosirea gazelor lacrimogene pentru a putea fi oprit măcelul. Imaginile apărute în urmă cu puţin timp se află deja pe masa anchetatorilor.
Scandalul a avut loc duminică seara, în municipiul Calafat. Un bărbat de 45 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că i-au fost sparte geamurile de la doua autoturisme parcate în faţa casei. Ajunşi la faţa locului, poliţiştilor li s-a spus că autorii ar fi mai multe rude cu care sunt în conflict de ceva timp.
Cele două grupări sunt în conflict de mai mult timp. Nu este prima dată când asemenea incidente se petrec în localitate. Scandalul de duminică seara a continuat şi în faţa autorităţilor, iar la un moment dat, în timp ce persoanele implicate se ameninţau reciproc, unul dintre poliţişti a fost lovit cu un par peste mână. „La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, numărul forţelor de ordine fiind suplimentat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
După ce persoanele implicate au fost duse la sediul poliţiei din Calafat pentru a fi audiate, poliţistul rănit a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.
În urma activităţilor desfăşurate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj. Având în vedere probatoriul administrat în cauza, tânărul respectiv a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În cauză se continuă cercetările, sunt audiate toate persoanele implicate. Până acum nu s-a primit nici o plângere din partea vreunei părţi implicate în scandalul de la Calafat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: http://ziare.eclub.ro