Actualitate

Poliţist care a oprit o maşină în trafic, lovit cu pumnul în faţă de şofer

Un bărbat care a refuzat să se supună controlului în trafic efectuat de poliţişti a fost arestat. Acesta i-a tras un pumn în faţă unui agent din echipajul de la Circulaţie.
Incidentul s-a petrecut duminică, 7 iunie, în Oţelu Roşu, când autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din localitate a fost oprit în trafic. Era ora 4.40, iar echipajul de la Poliţia Rutieră a cerut şoferului să se legitimeze şi să prezinte actele maşinii la control. Acesta s-a împotrivit şi s-a dat jos din autoturism, contrar regulilor de circulaţie. Mai mult a început să ameninţe poliţiştii cu bătaia, iar unuia dintre ei i-a tras chiar un pumn în faţă. El s-a urcat apoi la volan şi a plecat, abandonându-şi maşina în oraş.
Bărbatul a fost identificat şi prins în Oţelu Roşu, câteva ore mai târziu. În aceeaşi zi. Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.
„În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj împotriva unui poliţist, urmărirea penală efectuându-se în continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş”, au anunţat procurorii.
Instanţa a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj împotriva unui poliţist. Agresorul a fost condus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/