Actualitate

Patronul unei firme din Slatina, prins cu marfă fără acte

Un bărbat, patronul unei societăți comerciale din Slatina, a fost depistat de oamenii legii în timp ce oferea spre vânzare mai multe tipuri de produse fără a deține acte.
Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoarea de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
„Astfel, la data de 24 iunie 2020, în jurul orei 12:00, polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat o acțiune, în urma căreia au identificat un bărbat, în vârsta de 53 de ani, care, în calitate de reprezentant legal al unei societăți comerciale din municipiul Slatina, avea expuse spre vânzare produse, fără a deține documente de proveniență”, declară purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.
Polițiștii au confiscat 1.100 de pachete de țigarete, 201 sticle băuturi alcoolice spirtoase și 63 de sticle de vin oferite spre vânzare nerespectând legislația în vigoare.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/