Actualitate

O mamă şi fiul ei, amendați de poliţiştii locali că aruncau deşeuri într-un loc nepermis

O femeie şi fiul acesteia au primit o amendă în sumă de 1.000 de lei de la poliţiştii locali, pentru că au aruncat deşeuri într-un loc neautorizat.
„Poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu au surprins, sâmbătă, 16 februarie 2019, două persoane care depozitau gunoi, transportat cu o căruţă, pe strada Pinului din municipiul Târgu-Jiu. Cele două persoane (mamă şi fiu) au fost sancţionate cu amendă în valoare de 1000 lei, conform HCL nr. 169/2006“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Amendat pentru că se deplasa cu căruţa fără să deţină colector de fecale

Poliţiştii locali au găsit pe strada Plopilor o persoană care se deplasa cu o căruţă, pe unul dintre trasele pe care este permis accesul acestor atelaje, însă conform unei hotărâri a Consiliului Local Târgu-Jiu, cei care se deplasează cu vehicule cu tracţiune animală pe drumurile publice sunt obligaţi să deţină colector de fecale, coşuri pentru furaje, mătură şi lopată. În acest caz, proprietarul căruţei nu respecta prevederile hotărârii, motiv pentru care a primit o sancţiune în valoare de 100 de lei.

Sursa: http://ziare.eclub.ro