Actualitate

O femeie din Târgu-Jiu i-a tăiat gâtul iubitului

Carmen Loredana Martins, în vârstă 38 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reţinută, în această dimineaţă, pentru omor. Aceasta este acuzată că i-a tăiat gâtul iubitul ei, un bărbat de 47 de ani, din Dâmboviţa, în timp ce se aflau în apartamentul acesteia de pe strada Comuna din Paris. După această faptă, femeia a dat foc locuinţei.
„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, în data de 8 ianuarie, la ora 21.19, a fost sesizat telefonic Serviciul Naţional de Urgenţă 112, cu faptul că la un apartament situat pe strada Comuna din Paris, din municipiul Târgu-Jiu, a izbucnit un incendiu şi din verificări s-a constatat că moartea persoanei a fost violentă, s-a datorat hemoragiei externe produsă prin secţionarea vaselor mari ale gâtului, victima prezentând două plăgi tăiate înţepate la nivelul cervical anterior paramedian stânga, una de un centimetru, profundă şi alta de 1,5 centimetri, superficială, plăgile putând fi produse prin lovire cu corp tăietor înţepător, posibil cuţit, având legătură directă de cauzalitate cu decesul. Decesul victimei se datorează înjunghierii cu cuţitul de către suspecta Martins Carmen Loredana. Au fost surprinse şi imagini pe camera video, amplasată de casa scării de la parter, precum şi de către un alt martor cu telefonul mobil”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
În anul 2015, Carmen Loredana Martins l-a acuzat de viol pe şeful unui ONG anticorupţie din judeţ. Ea a fost internată la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, dar s-a dispus înlocuirea obligarea sa la tratament medical. „A mai fost cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în mai multe dosare pentru infracţiuni comise cu violenţă, s-a solicitat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu internarea medicală, în anul 2018”, a mai precizat Cristina Ciobanu. Pe 20 noiembrie 2018, Judecătoria Târgu-Jiu a respinge propunerea Parchetului de internare medicală provizorie a suspectei, decizia fiind contestată de magistraţi.

Sursa: http://ziare.eclub.ro