Actualitate

Mascaţii şi militarii au „stricat“ o logodnă cu zeci de persoane

Zeci de persoane de etnie romă au petrecut, sâmbătă, în Craiova. Potrivit unor surse locale, oamenii sărbătoreau o logodnă.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, 62 de persoane s-au adunat duminică în curtea unui craiovean şi au încins o petrecere. Petrecăreţii au fost văzut de o patrulă a poliţiei Craiova. Oamenii legii şi-au chemat în ajutor şi alţi colegi. Zeci de mascaţi, jandarmi, şi militari au sosit la faţa locului. Petrecăreţii au fost amendaţi pentru că au încălcat ordonanţele militare, apoi au fost dispersaţi.
„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj si GMBJ Craiova, precum şi militari.(…) În total, polişiştii au legitimat 62 de persoane, cărora le-au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, toate pentru încalcarea prevederilor ordonaţelor militare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
Valoarea sancţiunilor aplicate este de 131.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, persoanele care locuiau în zona respectivă au primit amenzi şi pentru că nu aveau declaraţii pe proprie răspundere.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/