Actualitate

„L-a omorât şi l-a ars pe cauciucuri. Am spus la poliţie, dar n-au luat în considerare“

Căutările în cazul bărbatului din Slatina dispărut în luna noiembrie continuă la groapa de gunoi a oraşului, fiind adus inclusiv un câine de urmă. Rudele bărbatului spun că au adus la cunoştinţa oamenilor legii, de anul trecut, cele auzite despre presupusul omor.
Gigel Crăciun, un bărbat de 42 ani din Slatina, a fost văzut ultima dată de mebrii familiei în 4 noiembrie 2018. După câteva zile, văzând că bărbatul nu vine la domiciliu, rudele au început să întrebe printre cunoscuţi dacă l-a văzut cineva, iar în 25 noiembrie 2018 i-au anunţat dispariţia la poliţie. În luna decembrie, spune concubina bărbatului dispărut, Liliana Lincă, după ce, în urma unei discuţii pe care a înregistrat-o video, a aflat că bărbatul său ar fi fost omorât şi aruncat la rampa de gunoi de un amic, a mers din nou la poliţie şi a anunţat. Prezenţa bărbatului în zona rampei nu era, de altfel, o surpriză, acesta locuind ocazional într-o baracă din apropiere, pentru că de aici îşi câştiga existenţa, adunând ambalaje şi valorificându-le la firmele de profil.
„Am fost la poliţie, am anunţat poliţia şi nu s-a luat nimic în consideraţie. Actul lui de identitate a fost lăsat la sora lui mai mică acasă. Noi am simţit că s-a-ntâmplat ceva rău cu el, că nu stătea mai mult de 2-3 zile plecat şi el venea acasă. Am o fetiţă de 10 ani, am băiatul de 18 ani, care nu putea să stea fără el. Nu se poate să omori un om şi să-i dai foc, criminal! Trei luni de zile n-am ştiut nimic de el, nu şi-a dat nimeni interesul pentru el.

Sursa: http://ziare.eclub.ro