Actualitate

A început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun

Începând de miercuri, 14 decembrie 2022 Primăria Slatina a început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun, beneficiarii urmând să le primească prin poștă. Astfel, din numărul total de 4150 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.065 persoane.
„Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica «Informații de interes public».” a transmis Primăria Slatina.
Cele 10 tichete sociale sunt valabile până la 31 decembrie 2023.