Actualitate

Hortopan rămâne, în continuare, directorul muzeului județean din Gorj

În sfârșit, a venit rezultatul final al evaluării managementului exercitat în anul 2022 de către domnul Hortopan Dumitru la nivelul Muzeului Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, consemnat în Raportul Comisiei de evaluare.
Cu acest prilej, Consiliul Județean Gorj își însușește propunerea, cu caracter de recomandare, a Comisiei de evaluare, pentru continuarea managementului la nivelul Muzeului Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” de către domnul Hortopan Dumitru, managerul en titre al acestei instituții.
Astfel, la ședința ordinară a Consiliului Județean Gorj din data de 27.03.2023, președintele Cosmin Popescu va prezenta Consiliului spre aprobare prevederile acestei hotărâri, care vor fi duse la îndeplinire de către compartimentele din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Gorj cu atribuții în gestionarea managementului instituțiilor publice de cultură din subordinea Consiliului Județean Gorj.
Astfel, actualul manager, Dumitru Hortopan, va avea încă un mandat la dispoziție pentru a-și duce mai departe proiectele…