Actualitate

„Este o minune că trăieşte”

Un șofer în vârstă de 27 ani se afla la volanul unui Opel Vectra. În localitatea doljeană Podari, a accelerat într-o curbă şi nu a mai putut stăpâni maşina. A lovit un parapete, un stâlp de electricitate, a trecut printr-un gard şi s-a rostogolit în curtea unei case. Când a ieşit din maşină, nu-i venea să creadă că trăieşte.
Accidentul a avut loc marţi seara, 13 noiembrie a.c., pe DN 56, în localitatea Podari. Şoferul se îndrepta spre Craiova şi circula cu viteză mare. Nu a încetinit nici când a intrat într-o curbă periculoasă. A pierdut imediat controlul volanului. Mai întâi a lovit un parapete, apoi a ricoşat într-un stâlp de electricitate, a intrat printr-un gard şi s-a oprit în curtea unei case situate pe marginea drumului. Deşi maşina s-a transformat într-un maldăr de fiare, şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. „E o minune că trăieşte”, au exclamat localnicii când au văzut cât de avariat era autoturismul.
„Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 870 de lei pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: http://ziare.eclub.ro