Actualitate

Două asistente medicale au luat note de 1 şi 3 la o testare, după ce colegii s-au îndoit de competenţele lor

Două asistente medicale, care au fost transferate, anul trecut, de la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti la Secţia de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, au fost notate cu 1 şi 3 în urma unei testări.
Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a precizat că cele două asistente au fost aduse la solicitarea conducerii Secţiei, care atenţiona că nu există personal suficient, iar în urma testării au fost mutate în cadrul ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă (n.r. adică au fost mutate în Policlinica spitalului):
„Au fost transferate la cererea Şefului de secţie, pentru necesitate, în urma unui referat al acestuia. Au fost evaluate după o perioadă de o lună de zile, iar apoi au fost trecute pe alte locuri de muncă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, respectiv la ambulatorului de specialitate. S-a preferat tranferul acestora pentru că s-a întocmit un referat de necesitate din partea şefului Secţiei, ceea ce însemna că era o nevoie imperioasă de cadrele medicale. Între timp, am înaintat la resurse umane solicitarea de organizare a unui concurs pentru ocuparea a două posturi“.

Sursa: http://ziare.eclub.ro