Actualitate

Doi traficanţi de droguri prinşi în flagrant în Turnu Severin

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinţi au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în urma prinderii în flagrant delict a unor persoane bănuite de trafic cu cocaină şi cannabis.
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au prins în flagrant, în ziua de 1 martie a.c., doi bărbaţi, de 41, respectiv 42 de ani, ambii din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce au primit un colet adus din Belgia de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeaşi localitate. Pachetul conţinea 250 de grame de cocaină şi 102 grame de cannabis. Ulterior, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară şi 15 mandate de aducere în judeţul Mehedinţi.
„În urma acţiunilor, au fost indisponibilizaţi 5.400 de lei, 450 de euro, 2 cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile şi cartele SIM, precum şi materiale pirotehnice”, se arată într-un comunicat de presă.
Faţă de 4 persoane, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de luni, 2 martie a.c., să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi al jandarmilor. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/