Actualitate

Doi poliţişti din Craiova au ajuns la spital

Doi poliţişti din Craiova au ajuns la Spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un autoturism Logan. La volan se afla un tânăr de 19 ani. „Nu am vrut, nu am fost atent”.
Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 6 iunie, în zona Pieţii Chiriac din Craiova. Poliţiştii erau în patrulare şi aveau girofarurile pornite. Cu toate acestea, şoferul unui Logan nu i-a observat şi a intrat în maşina de poliţie.
„Un tânăr de 19 ani, din Craiova, care conducea un autoturism Logan a lovit o maşină de politie, care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate. În urma accidentului, doi poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliție s-au deplasat la spital, pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPj Dolj. Tânărul a fost şocat când a văzut ce a făcut. „Nu am vrut, nu am fost atent”, le-a spus poliţiştilor sosiţi la faţa locului. Şoferul a fost testat şi s-a stabilit că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursa: http://ziare.eclub.ro