Actualitate

Doi bărbaţi care au furat dintr-un tir 140 anvelope produse de Pirelli la Slatina, reţinuţi după o lună într-un alt judeţ

Un tir încărcată cu anvelope care mergeau la export a fost „interceptat” de doi hoţi, care au sustras 140 de anvelope, în 12 septembrie. Hoţii au dat lovitura în judeţul Olt, sustrăgând anvelopele dintr-un tir care le transporta de la fabrica producătoare, a firmei Pirelli, din Slatina, către o societate din afara ţării.
Furtul s-a produs în 12 septembrie, cei doi hoţi fiind prinşi astăzi, 15 octombrie 2020, în judeţul Dâmboviţa.
„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au efectuat două percheziţii pe raza judeţului Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Din cercetări a reieşit faptul că la data de 12 septembrie 2020, cei doi bărbaţi, în complicitate, ar fi sustras dintr-un autocamion 140 de anvelope, în timp ce erau transportate de la societatea producătoare, în vederea exportului. În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit cele 140 de anvelope, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a transmis purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Cei doi bărbaţi, de 44 şi 47 de ani, au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale. Poliţiştii care anchetează cazul au fost susţinuţi la percheziţii de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/