Actualitate

Directorul din Primăria Târgu Jiu care a pus-o pe femeia de serviciu să-i facă pedichiura la birou, schimbat din funcţie

Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, care a pus-o pe femeia de serviciu să-i facă o pedichiură în biroul său, a fost schimbat din funcţie. Marian Rotaru a fost mutat pe postul de director adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială.
Comisiei de disciplină care analizează cazul i-a solicitat primarului Marcel Romanescu să dispună mutarea lui Rotaru de la Direcţia de Patrimoniu, pentru că angajaţii nu vin să dea declaraţii cu privire la ceea ce s-a întâmplat.
„La propunerea Comisiei de disciplină, domnul Rotaru este mutat temporar la Direcţia de Protecţie Socială pe postul director adjunct. Mi se solicită să găsesc o soluţie ca pe o perioadă de timp să-l mut într-o altă structură a Primăriei Târgu Jiu tocmai legat de faptul că se face o analiză a Comisiei de disciplină şi la ultimele solicitări o parte a angajaţilor Direcţiei de Patrimoniu nu s-au prezentat la audieri. Solicitarea de la Comisia de disciplină a fost primită de mine în urmă cu două zile. (…) Comisia şi-a luat măsurile de precauţie. A spus să se ia o decizie, iar, ulterior, angajaţii vor veni la Comisia de disciplină şi vor declara ceea ce s-a petrecut“, a spus primarul Marcel Romanescu.

Adjunctul i-a preluat postul

Edilul şef spune că Rotaru trebuia să fie mutat pe o funcţie similară: „Trebuia mutat pe o poziţie similară în urma câştigării concursului. La acest moment, temporar, postul de la Protecţie socială este liber“. Carmen Tătaru, directorul adjunct al Direcţiei de Patrimoniu, a preluat conducerea instituţiei. Primarul Romanescu a precizat că principala lui sarcină este ca în perioada următoarelor luni să introducă parcarea prin SMS: „Am avut aseară (n.r.-marţi seară) cu domnul Tătaru. A fost o discuţie destul de constructivă şi aştept ca în perioada următoarelor două luni de zile domnul Tătaru să rezolve cel puţin două probleme: introducerea sistemului de parcare prin SMS, care este adoptat prin hotărâre de Consiliu Local, dar să găsească şi cea mai corectă modalitate de verificare a modului în care se face taxarea în parcarea de la Rodna“.

Sursa: http://ziare.eclub.ro