ActualitateEconomicGeneral

DEZVOLTAREA, principala preocupare a PSD Gorj! 10.081.470 de lei pentru Brănești

Ca de obicei, președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, ne ține la curent cu ultimele noutăți privind modul în care merge economia județului nostru. De această dată am aflat că s-a aprobat la Ministerul Dezvoltării un proiect care va finaliza campania de asfaltare totală a comunei Brănești, pe cele 17 străzi rămase în satele Satu-Nou, Brănești și Bădești urmând să fie demarate în curând lucrările corespunzătoare.

Iată că strădaniile primarului Stochițoiu nu au rămas nerăsplătite: încă unul dintre proiectele sale va fi realizat, mai ales într-o perioadă în care finanțarea proiectelor se obține foarte greu, dată fiind criza de bani a guvernului. Deci, cu atât mai mult e de remarcat un astfel de rezultat, de care va beneficia comunitatea locuitorilor din Brănești.
„Datorită implicării autorităților locale, cu sprijinul echipei PSD Gorj, oamenii din localitatea Brănești vor beneficia de modernizarea ultimilor kilometri rămași neasfaltați din comună. Proiectul în valoare de 10.081.470 de lei a fost aprobat, iar în perioada următoare, lucrările la cele 17 străzi vor intra în execuție.
Felicitări domnului primar Gheorghe Stochițoiu și colegilor de echipă pentru realizări!
Împreună, #DezvoltămGorjul”, a postat deputatul Weber pe pagina sa de socializare.