Actualitate

Dalia Florescu, desemnată „Star of Europe” la Barcelona

Fiica fostului prefect de Gorj, Ciprian Florescu, talentata tânără Dalia Florescu, a fost desemnată „Star of Europe” la concursul internaţional „The Best Model of Europe” de la Barcelona. Totodată, Dalia a fost selectată și ca ambasador al creaţiilor Inga Valerie, la acest concurs care a avut loc în Spania.
Concursul, ajuns la ediţia a X-a, a reunit cele mai frumoase tinere din Europa printre protagoniste aflându-se și adolescenta târgujiană Dalia Florescu. Bucuria creată familiei a fost făcută public de însuși tatăl, politicianul Ciprian Florescu: „Bucurie fără margini! Dalia-Maria a reușit să obțină medalia de aur și titlul de «Star of Europe», precum și statutul de «Ambasador» al creațiilor Inga Valerie la THE BEST MODEL OF EUROPE by Rosario Stagno – Barcelona 2022, Ediția a X-a.
Mulțumesc tuturor îndrumătorilor, susținătorilor, prietenilor și cunoștințelor care au încurajat-o pe Dalia în acest proiect de debut, extrem de îndrăzneț!
Vă mulțumesc dumneavoastră, celor ce ne-ați transmis mesaje de susținere!”, a scris Florescu-senior, mândrul tată al tinerei Dalia, aflată la prima sa participare la un concurs de o asemenea anvergură.