Actualitate

Cum și-a parcat o profesoară maşina în curtea liceului

O profesoară de la Liceul Teologic din municipiul Târgu-Jiu şi-a parcat autoturismul chiar pe terenul sintetic din incinta unităţii de învăţământ, care a fost montat în urmă cu puţin timp.
Maşina a fost parcată în acest fel în urmă cu două zile, iar mai multe fotografii cu modul în care profesoara şi-a parcat autoturismul au fost postate pe Facebook. „Poliţiştii locali au reuşit să o identifice pe făptaşă. Este vorba de o profesoară de la Liceul Teologic, care a fost amendată de poliţiştii locali cu suma de 200 de lei. În urma fotografiilor apărute în mediul on-line şi care arată un autoturism parcat pe terenul sintetic de sport al Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu-Jiu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu au identificat autorul. Fapta s-a petrecut luni, 11 februarie, iar persoana vinovată a fost sancţionată cu suma de 200 de lei. Primăria Municipiului Târgu-Jiu face un apel către conducătorii unităţilor de învăţământ din oraş să se asigure că aceste terenuri sunt păstrate în condiţii optime, având în vedere sumele mari de bani pe care municipalitatea le-a investit pentru crearea lor. Scopul acestor investiţii este ca tinerii din municipiu să beneficieze de toate condiţiile de care au nevoie în procesul educaţional şi trebuie luate măsuri pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete“, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgu-Jiu.
Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu fac verificări pentru a constata dacă au fost produse pagube în urma parcării maşinii pe terenul sintetic.

Sursa: http://ziare.eclub.ro