Actualitate

COȘMARUL TRAFICULUI DE PE DRUMUL SURPAT DIN POIANA STELEI S-A SFÂRȘIT

În această dimineață au început lucrările la tronsonul de drum de la ieșirea din Orșova spre Eșelnița, în Poiana Stelei.
Este vorba despre porțiunea de carosabil care a suferit alunecări de teren și care a creat mari probleme traficului rutier.
În urmă cu o lună de zile drumul a fost preluat din administrarea Consiliului Local Orșova în administrarea Consiliul Județean Mehedinți pentru reparații provizorii, iar ulterior se va interveni pentru reabilitarea totală a tronsonului.
Președintele PSD Orşova și consilier local, Constantin Popescu a inițiat un proiect de hotărâre prin care acest drum să treacă în administrarea Consiliului Județean Mehedinți. În aceeași zi, președintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a convocat o ședință în urma căreia consilierii județeni au adoptat proiectul de hotărâre privind preluarea drumului în vederea reabilitării.
Vorbim despre un drum extrem de important și tranzitat nu doar de către locuitorii Orșovei, ci și pentru toți turiștii care vin în Clisura Dunării.