Actualitate

CONTRACTE DE FINANȚARE ÎN VALOARE DE APROAPE 4 MILIOANE LEI, SEMNATE DE PRIMARII DIN MALOVĂȚ, ISVERNA ȘI BURILA MARE

„Primarii Ion Michescu, Marius Răescu și Jenică Cicic, au semnat astăzi (ieri, n. red.), contracte de finanțare în valoare de 3,9 milioane lei, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, alături de ei fiind deputatul Alin Chirilă și secretarul de stat, Bogdan Simcea.
Contractele au fost semnate pe Componenta 10 – Fondul local – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți clădirile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale și se vor reabilita diverse clădiri administrative de la nivelul administrațiilor locale.
Astfel, contractul pentru Malovăț are o valoare de 1,3 milioane lei, cel de la Burila Mare – 1,7 milioane lei, iar cel de la Isverna – 886 000 lei.
Mă bucur că accesăm din ce în ce mai multe fonduri europene în județul Mehedinți! Sunt bani pe care trebuie să îi folosim pentru a îmbunătăți condițiile de trai și serviciile de care beneficiază locuitorii județului!
Îi felicit pe cei trei primari și le doresc mult succes în implementarea proiectelor!” , a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu.