Actualitate

Clubul de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, amendat cu 10.000 de lei de inspectorii de muncă

Clubul de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, din Liga a II-a, a fost sancţionat cu 10.000 de lei de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, pentru că angajaţii nu şi-au mai încasat salariile de aproximativ un an de zile.
Reprezentanţii ITM Gorj au constatat că salariile nu au mai fost plătit timp de aproximativ un an de zile, în perioada februarie 2018- ianuarie 2019.
„S-a aplicat o sancţiune de 10.000 de lei clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, pentru că în urma unei acţiuni desfăşurată de inspectorii de muncă au fost descoperite întârzieri foarte mari la plata salariilor Amenda este destul de mare. I s-a dat un termen concret ca până pe data de 8 martie să plătească toate salariile restante la toţi anagajaţii pe care-i are clubul respectiv, în caz contrar riscând amenzi la fel de mari.
Controlul a fost făcut ca urmare a unor sesizări şi informaţii care au apărut şi ne-am deplasat la sediul clubului. Ne referim la personalul încadrat cu contract individual de muncă, antrenori şi alţii. Măsura a fost dată pentru tot personalul Clubului“, a spus George Romanescu, inspectorul şef al ITM Gorj.
Clubul Pandurii Târgu-Jiu se află în insolvenţă, având datorii de aproximativ şase milioane de euro.

Sursa: http://ziare.eclub.ro