Actualitate

CJ Gorj a decis dotarea Cabinetului de Planificare Familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a dat undă verde în ultima ședință de consiliu proiectului „Dotarea Cabinetului de Planificare Familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu”, ce va fi depus de către Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, în vederea finanțării acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C12 – Sănătate, Investiția 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, I1.5 Cabinete de planificare familială, apelul de proiecte MS-0015.
A fost aprobată valoarea totală a proiectului „Dotarea Cabinetului de Planificare Familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu”, în cuantum de 329.035,00 lei (inclusiv TVA), precum și contribuția proprie în proiect, din bugetul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a cheltuielilor pentru activități de informare și publicitate în sumă de 1.700,00 lei fără TVA (2.023,00 lei cu TVA), dar și achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului.
Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului în condiții optime, se vor asigura din bugetul propriu al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.