Actualitate

Circulaţia pe DN 7 / E 81 – şoseaua de centură din Râmnicu Vâlcea – închisă după ce un bătrân a fost acroşat şi târât zeci de metri de un TIR

Traficul pe şoseaua de centură a oraşului Râmnicu Vâlcea a fost blocat luni dimineaţa în urma unui grav accident rutier. Un localnic vârstnic a ieşit din curte şi a încercat să traverseze DN 7 / E 81, o şosea extrem de circulată. A fost acroşat de un TIR şi târât pe o distanţă de zeci de metri. Bărbatul a fost transportat la spital, în stare gravă.
Aşa cum a reieşit în urma cercetărilor, nu victima a fost vinovată de producerea accidentului, ci şoferul.
„În urma finalizării cercetării la faţa locului, au fost stabilite următoarele: în data de 13 mai, în jurul orei 08.15, şoferul unui autotractor cu semiremorcă, la ieşirea din curtea unei societăţi de pe DN 7, Râmnicu Vâlcea, de la km 171 + 880 m, nu s-a asigurat la punerea în mişcare de pe loc. La efectuarea virajului spre stânga, a fost acroşat pietonul care se afla în mers, pe podul de acces al societăţii, fiind lovit de către autotractor, cu partea stângă faţă a acestuia. Ulterior, victima de 86 de ani, a decedat la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ, Cătălin Udrea.

Sursa: http://ziare.eclub.ro