Actualitate

Ce a păţit un bărbat însurat prins la amantă de fostul iubit al femeii

Bărbatul era acasă la femeie când a auzit o bubuitură puternică. Iniţial, nu a dat importanţă zgomotului, dar apoi a auzit mai multe ţipete. A ieşit afară şi şi-a văzut maşina, un Audi Q7, în flăcări. Bărbatul îl bănuieşte acum pe fostul iubit al amantei. Totul s-a întâmplat marţi dimineaţa, 5 februarie, în localitatea doljeană Tălpaş. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Melineşti, judeţul Dolj, fusese împreună cu noua parteneră într-un club din Craiova, iar spre dimineaţă a mers acasă la aceasta. La un moment dat, a auzit un zgomot puternic.
„Când am ieşit afară, maşina mea pe care o parcasem în faţa casei ardea ca o torţă. În spate au aruncat cu ceva”, le-a spus bărbatul poliţiştilor.
Bărbatul a sunat imediat la 112. Focul a fost stins, iar poliţiştii au demarat imediat cercetările.
„În cauză a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Din primele date, se pare că ar fi vorba de fostul iubit al actualei partenere a persoanei vătămate”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. Păgubitul este însurat şi are o fetiţă. După cele întâmplate, el le-a spus prietenilor că s-ar fi despărţit de soţie de câteva luni.

Sursa: http://ziare.eclub.ro