Actualitate

Bulgar rănit grav într-un accident pe Dealul Negru – DN 7

Un grav accident a avut loc vineri dimineaţa, pe DN 7 / E 81, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, pe Dealul Negru. Una din cele patru victime este grav rănită.
Accidentul de pe Dealul Negru, din judeţul Vâlcea, a avut loc în localitatea Budeşti. În eveniment, pe lângă cele două TIR-uri a fost implicat şi un autoturism, fiind rănite patru persoane, din care una, şoferul unuia dintre TIR-uri, a rămas încarcerată. La ora la care publicam acest material, Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea efectua cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
„La faţa locului se desfăşoară cu operativitate activităţile de cercetare în vederea eliberării carosabilului şi restabilirea traficului rutier”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. Din acest motiv traficul între Bucureşti şi Sibiu, pe DN 7 / E 81 este în continuare blocat la această oră în Vâlcea. Potrivit aceleiaşi surse, şoferul unuia dintre TIR-urile implicate în accident, un cetăţean bulgar, care venea spre Râmnicu Vâlcea, dinspre Piteşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum: ploua, iar carosabilul era umed. Într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autotren care circula regulamentar, pe sensul Râmnicu Vâlcea – Piteşti. În urma coliziunii, şoferul bulgar a rămas încarcerat, suferind grave leziuni. Cu excepţia cetăţeanului bulgar, căruia I se vor recolta probe biologice de sânge, la spital, şoferii implicaţi în eveniment au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatele fiind negative.

Sursa: http://ziare.eclub.ro