Bărbaţi în arest pentru că s-au apropiat de soţiile lor

Doi bărbaţi au ajuns în arest pentru 24 de ore pentru că s-au apropiat de soţiile lor, după ce poliţiştii emiseseră pe numele lor ordine de protecţie.
Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Licurici, a fost reţinut de poliţişti. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea ordinului de protecţie.
„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, bărbatul s-ar fi reîntors la domiciliul din comuna Licurici, deşi împotriva acestuia poliţiştii au emis la data de 5 martie a.c., un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care i s-a interzis să revină în locuinţa comună şi să aibă orice contact cu soţia acestuia de 37 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecţie provizoriu“, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
De asemenea, un alt bărbat, de 44 de ani, din comuna Isverna, judeţul Mehedinţi, a ajuns în arest pentru că s-a întors la domiciliul concubinei sale, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu toate că, împotriva bărbatului, Judecătoria Târgu-Jiu a emis la data de 6 ianuarie, un ordin de protecţie, prin care i s-a interzis să se apropie la mai puţin de 50 de metri de concubina sa.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/