Actualitate

Un bărbat a decedat pe centura Caracalului într-un accident rutier grav

Un bărbat a decedat în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocamion. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 6, varianta ocolitoare a oraşului Caracal (VO 6G), judeţul Olt, a avut loc un eveniment rutier, în care un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un autocamion, ca urmare a pătrunderii pe contrasens. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării locului faptei, iar autovehiculele vor fi deviate pe DN 54, prin oraşul Caracal.
Traficul este deviat de pe DN 6, variata de ocolire a oraşului Caracal, după ce un grav accident de circulaţie s-a produs joi-dimineaţă, 20 septembrie 2018.
Bărbatul decedat, şoferul autoturismului, avea avea 30 de ani şi era domiciliat în municipiul Caracal. Şoferul autocamionului, un bărbat în vârstă de 50 ani, nu prezenta urme de traumă. În cele două autovehicule se aflau doar şoferii. Poliţiştii care au cercetat evenimentul la faţa locului au stabilit că acesta s-a produs din vina conducătorului auto. Conducătorul capului tractor a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Sursa: http://ziare.eclub.ro