Actualitate

Accident pe drumul european E 574

Un accident în urma căruia o victimă a fost transportată la spital s-a petrecut marţi, 8 ianuarie 2019, pe drumul european E 574, în judeţul Olt.
Accidentul a avut loc în zona pădurii Saru, una în care, până la montarea separatoarelor de sens, accidentele deosebit de grave erau aproape o obişnuinţă.
Şoferul unui autoturism care circula pe a doua bandă a pierdut controlul volanului în curbă şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul de pe prima bandă. Ambele autovehicule au ieşit în afara părţii carosabile în urma impactului, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. Primul ajutor a fost acordat celor implicaţi în accident, în total opt persoane, de plutonierul adjutant Gabriel Liciu, subofiţer operativ în cadrul ISU Mehedinţi, care se afla în trafic în zonă. Mai grav rănit, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a fost un pacient în vârstă de 30 ani, din Craiova, de care pompierul aflat în trafic s-a ocupat în principal, victima, aflată în stare de inconştienţă, fiind preluată de echipajele de prim-ajutor sosite între timp la faţa locului şi transportată la spital.

Sursa: http://ziare.eclub.ro