Actualitate

Accident cu şapte victime, dintre care două decedate, lângă ştrandul din Băile Govora

Luni după-amiaza, un accident soldat cu şase victime s-a produs în staţiunea balneoclimaterică Băile Govora din judeţul Vâlcea. Potrivit primelor informaţii, jumătate dintre victime aveau nevoie de descarcerare.
Reprezentanţii ISU Vâlcea au confirmat faptul că accidentul de la Băile Govora s-a soldat cu şapte victime. Din nefericire, două dintre acestea, o femeie şi un bărbat, au decedat în urma impactului. Pentru ambele s-au încercat manevre de resuscitare. Alte patru „sunt conştiente şi au fost preluate pentru transportul la unităţi spitaliceşti”, au mai declarat reprezentanţii ISU Vâlcea. Trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea au preluat o parte dintre victime, iar SMURD-ul un adult şi un copil care avea răni uşoare, fiind însoţit de un membru al familiei până la Unitatea de Primiri Urgenţe din Râmnicu Vâlcea.
ISU a mai transmis că pe lângă acestea a mai fost un copil care a fost transportat la UPU de către rude.
Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au transmis că una dintre maşinile implicate era un BMW. Acesta transporta trei adulţi şi un minor. Pasagerul din dreapta faţă a murit. În cealaltă maşină, un Volkswagen Passat erau alte trei persoane. O femeie aflată pe bancheta din spate se află pentru victimele care şi-au pierdut viaţa. Restul au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Sursa: http://ziare.eclub.ro