Actualitate

16 iunie, Ziua Drapelului Național

Ieri a fost sărbătorită Ziua Drapelului României, un moment special în care ne aducem aminte de semnificația profundă a acestui simbol național. Drapelul tricolor al României este o expresie a valorilor noastre fundamentale: curajul, libertatea și încrederea în viitor. Culorile sale vibrante – roșu, galben și albastru – reprezintă sângele, bogăția și cerul patriei noastre.
„Drapelul României este conștiința noastră, amprenta identității noastre colective, ca popor și ca națiune. Sub culorile sale vibrante ne regăsim și ne afirmăm valorile și tradițiile noastre milenare.
Sub culorile drapelului nostru s-a înfăptuit Marea Unire, un moment ce ne-a consolidat ca națiune.
Drapelul nostru flutură cu mândrie și în competițiile sportive internaționale, oriunde imnul nostru național răsună plin de încredere și pasiune. Prin aceste trei culori strălucitoare transmitem celorlalți cine suntem cu adevărat și ne arătăm atașamentul față de valorile noastre autentice.
Să fim mândri de simbolul nostru național și să-l purtăm în inimă, în fiecare zi, oriunde ne-am afla!”, a postat Președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, pe pagina sa de socializare.