Politic

Florin Stancu părăsește Parlamentul cu demnitate

Florin Stancu, liderul doljean al partidului Pro România, a părăsit cu demnitate forul legislativ suprem al țării. Este o pierdere politică pe care doljenii o vor resimți din plin în anii care vin și, poate, peste 4 ani, vor opta PENTRU OMUL Florin Stancu, în loc de un vot negativ CONTRA altora, alegere care nu le va aduce nici mai multă educație pentrru copii, nici mai multă sănătate ori mai mulți bani în buzunare.
Cu tristețea de înțeles a celui care nu mai poate fi de folos semenilor săi dintr-un post mai înalt, fostul deputat scria pe Facebook:
„Ieri a fost ultima zi a mandatului meu de deputat în Parlamentul României.
O experiență frumoasă, trăită la maximă intensitate, pentru care vă mulțumesc, dragii mei doljeni!
O zi în care trăiesc mai multe sentimente: mă despart de colegi, de prieteni, de locul unde am activat, plec împăcat că mi-am facut treaba cu bună credință, sinceritate, profesionalism și seriozitate, în Camera Deputaților.
Am parcurs acești ani cu cinste și am căutat să vă reprezint, dragii mei, cu demnitate și respect!
Am inițiat proiecte de lege, le-am susținut, iar multe dintre ele sunt astăzi legi.
Am adresat guvernului întrebări și interpelări, o parte din ele s-au concretizat.
Am avut o bogată activitate parlamentară şi am urmărit să îmi onorez toate obligațiile care reveneau mandatului de deputat!
Revin cu drag acasă, lângă familie, prieteni, unde voi continua să fac politică, să fiu alături de oameni, să lupt pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenești!
Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și m-ați mandatat să vă reprezint în Parlamentul României. Vă spun cu sinceritate că a fost o onoare și sper că nu v-am dezamăgit în toți acești ani. Am rămas același OM! Nu m-am schimbat. Am acumulat experiență!
Dragi doljeni și prieteni care ați crezut în mine și care, în urmă cu 4 ani, mi-ați acordat votul, vă asigur că închei cu fruntea sus mandatul de deputat şi, cu mult respect, vă mulţumesc din suflet!
Cu mult drag, vă îmbrățișez pe fiecare dintre dumneavoastră și vă doresc tot binele din lume!
Cu stimă, Florinel Stancu”.